FAQ

Gruppeinndeling/ gruppeønsker?

Det er i år mulig å skrive hvem man ønsker å være på gruppe med under campen ved påmelding. Det er ikke mulig å endre dette de siste 10 dagene før campen og ved innsjekk som tidligere år!

Hva er endret med påmelding og betaling fra 2017?

Faktura med 30 dagers betalingsfrist er forskjellen, det er også mulig å dele opp betalingen om ønskelig (Ved flere påmeldte) Les mer her.

Videre-salg av billett(er)/ plass?

Dette er ikke mulig i 2018, da det ble kaos i listene ved innsjekk når mange ikke hadde oppdatert informasjonen på videre-solgt billett. Ved avbud må kunde kontakte oss, kristen@vangsbakken.no Alle påmeldte har de samme rettigheten ved avbud, les mer om dette under vilkår og kansellering.

 

Hva er nytt på Vågå MXCamp og minicross camp for 2018?

Etter alle deltagerne har rast ned fjellsiden på sine sykler, kan de prøve seg som freestyle syklister i Villa parken. (Var også på programmet i 2017, men i 2018 har vi forbedret aktiviteten). Vi har fått tilgang til en «airbag» landing, en myk og stor luftpute. Bor det en liten dirtsyklist i deg? Nå har du muligheten, aktiviteten gjelder for begge camper. Det vil også bli nye momenter å bryne seg på i hinderløypa, i tillegg til nye MX øvelser på campene. Som tidligere år blir det masse premier på begge campene, vi jobber hardt for at 2018 skal sette ny rekord i antallet vi deler ut. Alle deltagere er med i trekningen uten noen ekstra kostnad!

Jeg har kjøpt billett men ønsker å avbestille hvordan gjør jeg det?

Vi har klare retningslinjer på avbestilling som du finner her.

Må man ha lisens for å delta på campene?

Alle som kjører MX er pålagt å inneha gyldig lisens og klubbmedlemskap, disse må fremlegges på innsjekk før campstart.

For hvem er Vågå minicross camp?

Fra 5-12 år. Merk dere at deltagerne MÅ ha fylt 5 år for å kunne delta. For nybegynnere mellom 12 og 14 år kan det være mulig å delta på Vågå minicross Camp om MXCampen (fra 12 år og oppover) er uaktuell. Motocross utøvere/ entusiaster og familie, fra nybegynnere til den mer erfarne, jenter og gutter.

Er overnatting og transport frem og tilbake banen og aktiviteter inkludert?

Transport til og fra motocross banen må alle deltagerne stå for selv. Overnatting er ikke inkludert i prisen. Det er heller ikke mulig å overnatte på banen.

Vi er ganske ferske i sporten, og banen ser stor ut og krevende ut. Passer den også for oss?

Vi legger vi til rette for noen inspirerende dager for deg som crosskjører. Merk dere at banen egner seg for alle nivåer, alt fra nybegynner til den mer erfarne utøver. Bare å glede seg!