FAQ

Gruppeinndeling/ gruppeønsker?

Det er i år mulig å skrive hvem man ønsker å være på gruppe med under campen ved påmelding. Det er ikke mulig å endre dette de siste 10 dagene før campen og ved innsjekk som tidligere år!

Hva er endret med påmelding og betaling fra 2020?

Faktura med 30 dagers betalingsfrist, som i 2020, det er også mulig å dele opp betalingen om ønskelig (Ved flere påmeldte) Les mer her.

Videre-salg av billett(er)/ plass?

Dette er ikke mulig, da det blir kaos i listene ved innsjekk når mange ikke oppdaterer informasjonen på videre-solgt billett. Ved avbud må kunde kontakte oss, kristen@vangsbakken.no Alle påmeldte har de samme rettigheten ved avbud, les mer om dette under vilkår og kansellering.

 

Hva er nytt på Vågå MXCamp og minicross camp for 2021?

Campene er ganske like som i 2020, men noen nyheter blir det selvfølgelig. For andre gang arrangeres begge campene på samme datoer (MXCamp og mini). Det gjør det enklere for familier med deltagere i begge camper, i tillegg er det i år søsken rabatt (500,- på deltager 2 og oppover). I tillegg blir minicampene på hele fire dager, som i 2021. Det er også nytt bespisnings sted (2020), og dette ligger i Vågå sentrum like ved Smedsmo camping.

Jeg har kjøpt billett men ønsker å avbestille hvordan gjør jeg det?

Vi har klare retningslinjer på avbestilling som du finner her.

Må man ha lisens for å delta på campene?

Alle som kjører MX er pålagt å inneha gyldig lisens og klubbmedlemskap, disse må fremlegges ved innsjekk før campstart.

For hvem er Vågå minicross camp?

Fra 6-12 år. Merk dere at deltagerne må ha fylt 6. år før campstart. For nybegynnere mellom 12 og 14 år er det mulig å delta på Vågå minicross Camp om MXCampen (fra 12 år og oppover) er uaktuell. Motocross utøvere/ entusiaster og familie, fra nybegynnere til den mer erfarne, jenter og gutter, alle er velkomne!

Er overnatting og transport frem og tilbake banen og aktiviteter inkludert?

Transport til og fra motocross banen må alle deltagerne stå for selv. Overnatting er ikke inkludert i prisen. Det er heller ikke mulig å overnatte på banen.

Vi er ganske ferske i sporten, og banen ser stor ut og krevende ut. Passer den også for oss?

Vi legger vi til rette for noen inspirerende dager for deg som crosskjører. Merk dere at banen egner seg for alle nivåer, alt fra nybegynner til den mer erfarne utøver. Trenerteamet legger også opp til at dette er en camp for alle nivåer. Bare å glede seg!