VÅGÅ MXCAMP 2021, Vangsbakken`s siste camp

28.06-01.07-2021

Bli med på fire inpirerende og lærerike dager på en av Norges beste og kuleste baner. Vårt team av trenere står klare for å gi deg idrettslig utvikling, personlig oppfølging, kombinert med utfordrende aktiviteter. Det sosiale samholdet er like viktig som tidligere, og som i 2020 arrangeres MXCampen og minicampen samtidig! NB: Begrenset med plasser.

NÅR

28.06- 01.07 2021
Uke 26 / man-tors / 4 dager

FOR HVEM

Fra 12 år og oppover (fra det året du fyller 12 år kan du delta). Motocross utøvere/ entusiaster og familie, fra nybegynnere til Norgeseliten, jenter og gutter fra hele landet. Dette er campen som passer for alle, og det er plass til alle!

HVOR

Vågå (Oppland fylke) i naturskjønne Jotunheimen, se eget kart i menyen.

Hva skjer på Vågå MXCamp 2021?

 • 2021 blir Kristen Vangsbakken;s siste Vågå arrangement
 • Mer kjøring og mindre teori.
 • Egen short track med felles start/ heat.
 • Matopplevelse i Vågå sentrum
 • Hinderløype for motocross, nye momenter hvert år.
 • Adrenalin frembringende aktiviteter.
 • Tekniske øvelser med video og personlige tilbakemeldinger.
 • Spennende, svært morsom og krevende bane for alle nivåer.
 • Personlig oppfølging og tilbakemeldinger med videoanalyse.
 • Rampehopping og mye variert kjøring og øvelser.
 • BMX park i Vågå sentrum, Villaparken, kun 300 meter fra Smedsmo Camping.
 • Grillkvelder med konkurranser og sosialt samvær for hele familien.
 • Tre trenere med lang erfaring og kompetanse innen motocross.
 • Sosialt samvær med deltagere fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør.
 • Norges koseligste treningssamling for motocross, garantert.
 • Fire dager med masse læring og gøy på to hjul.
 • Rampehopp på tråsykkel i Villaparken, med airbag pute som landing.

Hva koster dette?

4.500/pr. utøver. Søskenrabatt på deltager 2-3 500;- pr. stk

Dette inkluderer fire dagers motocross-kurs og aktiviteter som beskrevet i program. Til og fra alle aktivitetene blir deltagerne fraktet i buss. Diplom og cross stash til alle deltagere.

Ikke inkludert: Transport til og fra motocross banen må alle deltagerne stå for selv. Overnatting er ikke inkludert i prisen. Heller ikke mat.

Detaljert tidsskjema blir delt ut ved innsjekk, og legges ut på Vågå MXCamp sin Facebook side i god tid før campene, sendes også ut pr. epost til alle deltagere.

Lenger ned på siden kan du lese mer om hva som skjer på Vågå MXCamp.

VÅRT FOKUS ER PÅ DINE RESULTATER

HVA VI GJØR PÅ VÅRE CAMPER

CAMPEN ER ETT HØYDEPUNKT
FOR ALLE I FAMILIEN

1.

MX Trening

Med mange spennende øvelser som spenner seg fra forflytting og balanse med rampehopp til akselerasjon, innbremsing og høy fart i heftige momenter, guider vi deg gjennom denne campen med lovnad om mange personlige tilbakemeldinger. Læring og forståelse gjennom undervisning og videoanalyse forsterker din mestring. I tillegg er vi tre trivelige trenere som jobber hardt for at alle skal ha en fin camp med mye læring og moro på to hjul.

2.

Banen

På en av Norges beste og mest tekniske baner legger vi til rette for noen inspirerende dager for deg som crosskjører. Merk dere at banen egner seg for alle nivåer, alt fra nybegynner til den mer erfarne elite utøver. 

bnbg2

3.

Opplevelse

Vi ønsker å gi dere en fantastisk motocross opplevelse som er tilpasset alder og nivå, kombinert med utfordrende aktiviteter og sosialt samvær. Vågå MXCamp har blitt veldig populært med årene, og vi jobber stadig for å bli bedre! Vi setter sikkerhet og gleden ved motocross i høysetet!

4.

BaseCamp

Konkurranser og sosialt samvær på basen (Smedsmo Camping). For å ta vare på hele familien og gire ned noen hakk, inviterer vi til grillkveld og en utrolig matopplevelse på Andre Etasje i Vågå sentrum om ønskelig. Samme kveld som vår grillkveld (mandag, blir det også konkurranser for store og små. På lik linje med alt annet når det gjelder Vågå MXCamp 2021, blir det også her nye ting å bryne seg på. Denne kvelden er alltid en suksess, og mange møtes for første gang og blir venner under campen

5.

Tøffe aktiviteter

I spektakulære omgivelser fortsetter opplevelsene som gir deg det ene adrenalinkicket etter det andre. Juving, paintball og downhillsykling, er morsomme og spennende aktiviteter som passer de aller fleste. Merk dere at alle må ha med seg egen terrengsykkel/downhillsykkel selv. En helt vanlig terrengsykkel (MTB) holder i massevis. Som i 2020, er det mulig å teste ut rampehopp i Villaparken med landing på en «airbag». Dette er en stor luftpute som sørger for en meget myk og behagelig landing. Her er det muligheter for å prøve seg på halsbrekkende stunts og heftige triks. Vi anbefaler alle å benytte motocross hjelm e.l. 

6.

Andre aktiviteter

Mange benytter seg av muligheten til å ta et slag bowling i Vågå sentrum, en liten ridetur, eller rett og slett hoppe i elva etter en god og varm motocross dag. Det er også en BMX og skatepark 300. meter fra basen der de fleste bor (Smedsmo Camping). Villparken, oppkalt etter Kjetil og Andre Villa, denne kan benyttes døgnet rundt. Det er også en rekke fine fjellturer/toppturer å gå i området, mer info om dette finner dere hos den lokale turistinformasjonen eller ved et søk på internett.

8.

Premier

Alle deltagere får utdelt fin diplom etter endt kurs. Vi har også en rekke fine motocross relaterte produkter fra sponsorer som loddes ut, loddet er at dere er påmeldt til Vågå MXCamp 2021, alle deltagere er med i trekningen. I 2018/19 hadde vi hele 50. premier i dette lotteriet, alt fra Dunlop motocross dekk, D.I.D kjeder og masse produkter fra 24MX, til t-trøyer fra Troy Lee Design og briller fra SPY. Med andre ord mange og fine premier!

9.

Matopplevelse

Onsdag kveld har dere mulighet til en fantastisk matopplevelse hos Andre Etasje for hele familien. Merk dere at maten ikke er inkludert i kurset. Påmelding til matopplevelsen gjøres under campen for de som måtte ønske dette. Mer info og pris kommer under innsjekken. Restauranten Andre Etasje ligger i Vågå sentrum, kun en kort spasertur fra Smedsmo Camping. Les mer om Andre Etasje her:/https://www.andreetasje.no/

10.

Camp(ing)

Smedsmo Camping (Basen), Vågå Hotell, Lemonsjøen Fjellstue og Holungsøy Camping. Dette er noe alle deltagere på campen må ordne selv. På Smedsmo Camping er det muligheter for telt, bobil/crossbil eller leie av hytte, og det er her de fleste bor. Det kan lønne seg å bestille overnatting i god tid før campen, det pleier å bli fullt. Overnatting på banen er ikke tillatt.

Smedsmo Camping (Basen) – smedsmo.no
Vågå Hotell – vagahotel.no
Lemonsjøen Fjellstue – lemonsjoe.no
Holungsøy Camping – holungsoy-camping.no

PÅMELDING TIL VÅGÅ MXCamp 2021

PÅMELDINGEN ÅPNER torsdag 03. desember 2020

#vågåmxcamp2021  #vågåmxcamp   #vågåminicross2021  #vågåminicross

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

BLI EN DEL AV VÅRT MILJØ

LIKER DU MX. LIKER DU OSS.

VI OPPDATERER VÅRE KANALER MED FILMER, INSPIRASJON
OG NYTTIGE TIPS HELE ÅRET

LEVERT AV: HGKOMMUNIKASJON.NO