GÅ MINICRVÅOSS CAMP 2018

29 JUNI -1 JULI

Bli med på 3 inpirerende og lærerike dager på en av Norges beste og mest tekniske baner. Vårt team av trenere står klare for å gi deg idrettslig utvikling, personlig oppfølging, kombinert med utfordrende aktiviteter som gir deg det ene adrenalinkicket etter det andre. Det legges vekt på sosialt samvær sammen med kjørere fra hele landet og for hele familien. VÅGÅ MINICROSS CAMP er tilpasset alder og kjøreerfaring, her er det plass til alle!

NÅR

29. juli – 01. juli 2018
Uke 26 / fre-søn / 3 dager med action

FOR HVEM

Fra 5-12år. Merk dere at deltagerne MÅ ha fylt 5 år for å kunne delta. For nybegynnere mellom 12 og 14 år kan det være mulig å delta på Vågå Minicross Camp om MXCampen (fra 12 år og oppover) er uaktuell. Motocross utøvere/ entusiaster og familie, fra nybegynnere til Norgeseliten, jenter og gutter.

HVOR

Vågå (Oppland fylke) i naturskjønne Jotunheimen, se eget kart i menyen.

Hva skjer på Minicross Camp ?

 • Hinderbane for motocross, ny for minicampen i 2015/16, også nye momenter i 2017.
 • Adrenalin frembringende aktiviteter.
 • Spennende tekniske øvelser.
 • Morsom og trygg bane for alle nivåer.
 • Mye og variert kjøring.
 • Personlig oppfølging og videoanalyse tilpasset barn.
 • Rampehopping (minirampe for små sykler) tilpasset barn/alder.
 • Grillkveld med konkurranser og sosialt samvær for alle.
 • Matopplevelse på Brimi Sæter om ønskelig.
 • BMX og skateparkpark i Vågå sentrum, Villaparken.
 • Hesteridning for de minste om ønskelig.
 • Tre trenere med lang erfaring og kompetanse innen motocross for barn.
 • Sosialt samvær med deltagere fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør.
 • Norges koseligste treningssamling for motocross, garantert.
 • Tre dager med masse læring og gøy på to hjul.
 • Rampehopp på tråsykkel i Villaparken, med airbag pute som landing.

Hva koster det?

3.900/utøver

Dette inkluderer 3 dagers motocross kurs og aktiviteter som beskrevet i program. Til og fra alle aktivitetene blir deltagerne fraktet i buss.

Ikke inkludert: Transport til og fra motocross banen må alle deltagerne stå for selv. Overnatting er ikke inkludert i prisen.

Detaljert tidsskjema blir delt ut ved innsjekk, og legges ut på Vågå MXCamp sin Facebook side i god tid før campene, sendes også ut pr. epost til alle deltagere.

Lenger ned på siden kan du lese mer om hva som skjer på Vågå Minicross Camp.

VÅRT FOKUS ER PÅ DINE RESULTATER

HVA GJØR VI PÅ VÅRE CAMPER?

CAMPEN ER ETT HØYDEPUNKT
FOR ALLE I FAMILIEN

1.

MX Trening

Målet vårt er å skape trygge utøvere gjennom bedre teknikk, lek/øvelser og forståelse. Med godt utprøvde øvelser som spenner seg fra forflytning og balanse, til akselerasjon og innbremsing, guider vi deg gjennom disse tre dagene med lovnad om mange personlig tilbakemeldinger. Du får også muligheten til å se deg selv på video. En god grunnteknikk gjør utøverne/barna bedre rustet når farten øker, og foreldrene/foresatte tryggere på sidelinjen.

2.

Banen

På en av Norges beste, morsomste og tekniske baner, legger vi til rette for noen inspirerende dager for deg som crosskjører. Merk dere at banen egner seg for alle nivåer, alt fra nybegynner til den mer erfarne utøver. Bare å glede seg!

bnbg2

3.

Opplevelse

Vi ønsker å gi dere en fantastisk motocross opplevelse som er tilpasset alderen, kombinert med utfordrende aktiviteter og sosialt samvær. Vågå minicross camp har blitt veldig populært med årene, og vi jobber stadig for å bli bedre! Vi setter sikkerhet og gleden ved motocross i høysetet!

4.

BaseCamp

Konkurranser og sosialt samvær på basen (Smedsmo Camping). For å ta vare på hele familien og gire ned noen hakk, inviterer vi til grillkveld og en utrolig matopplevelse på Brimi Sæter om ønskelig. Samme kveld som vår grillkveld (lørdag), blir det også konkurranser for store og små. På lik linje med alt annet når det gjelder Vågå minicross camp , blir det også her nye ting å bryne seg på. Denne kvelden er alltid en suksess, og mange møtes for første gang og blir venner under campen.

5.

Tøffe aktiviteter

I spektakulære omgivelser fortsetter opplevelsene som gir deg det ene adrenalinkicket etter det andre. Downhill sykling i ekstrem natur og klatrepark i skogen på Brimiland. Merk dere at alle må ha med seg terrengsykkel/downhillsykkel selv, en helt vanlig terrengsykkel (MTB) holder i massevis. Aktivitetene på Minicampen er tilpasset alderen og skjer i trygge former. Nytt for året på syklingen er muligheten til å teste ut rampehopp i Villaparken med landing på en «airbag». Dette er en stor luftpute som sørger for en meget myk og behagelig landing. Her er det muligheter for å prøve seg på halsbrekkende stunts og heftige triks. Vi anbefaler alle å benytte motocross hjelm e.l. Alle deltagerne på minicampen vil bli guidet trygt gjennom aktivitetene.

6.

Andre aktiviteter

Mange benytter seg av muligheten til å ta et slag bowling i Vågå sentrum, en liten ridetur eller rett og slett hoppe i elva etter en god og varm motocross dag. Det er også en BMX og skatepark 300. meter fra basen der de fleste bor (Smedsmo Camping). Villparken, oppkalt etter Kjetil og Andre Villa, denne kan benyttes døgnet rundt. Det er også en rekke fine fjellturer/toppturer å gå i området, mer info om dette finner dere hos den lokale turistinformasjonen eller ved et søk på internett.

8.

Premier

Alle deltagere får utdelt fin diplom etter endt kurs. Vi har også en rekke fine motocross relaterte produkter som loddes ut, loddet er at dere er påmeldt til Vågå Minicross camp 2017, alle deltagere er med i trekningen. I 2016/17 hadde vi hele 40. premier i dette lotteriet, alt fra Dunlop motocross dekk, D.I.D kjeder, produkter fra 24MX og Star Motor, til t-trøyer fra Troy Lee Design. Med andre ord fine premier!

9.

Matopplevelse

Onsdag kveld har dere mulighet til en fantastisk matopplevelse på Brimi Sæter for hele familien. Merk dere at maten ikke er inkludert i kurset. Påmelding til matopplevelsen på Brimi Sæter gjøres under campen for de som måtte ønske dette. Mer info og pris kommer under innsjekken. Vi stiller med busser og frakter alle deltagere til og fra kostnadsfritt. Les mer om Brimi Sæter her.

10.

Camp(ing)

Smedsmo Camping (Basen), Vågå Hotell, Lemonsjøen Fjellstue og Holungsøy Camping. Dette er noe alle deltagere på campen må ordne selv. På Smedsmo Camping er det muligheter for telt, bobil/crossbil eller leie av hytte, og det er her de fleste bor. Det kan lønne seg å bestille overnatting i god tid før campen, det pleier å bli fullt. Overnatting på banen er ikke tillatt.

Smedsmo Camping (Basen) – smedsmo.no
Vågå Hotell – vagahotel.no
Lemonsjøen Fjellstue – lemonsjoe.no
Holungsøy Camping – holungsoy-camping.no

PÅMELDING TIL VÅGÅ MINICROSS CAMP 2018

ÅPNER 30.11 KLOKKEN 14.00

#vågåmxcamp2017 #vågåmxcamp2018

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

BLI EN DEL AV VÅRT MILJØ

LIKER DU MX. LIKER DU OSS.

VI OPPDATERER VÅRE KANALER MED FILMER, INSPIRASJON
OG NYTTIGE TIPS HELE ÅRET

LEVERT AV: HGKOMMUNIKASJON.NO