VÅGÅ Minicross CAMP 2021, 4 dager med kjøring som i 2020. Vangsbakken`s siste camp

28.06-01.07 2021

Minicamp 2021 blir ganske lik som suksessen in 2020! Vi kjører hele banen som i 2019-20. Nye øvelser, mindre teori og mer kjøring! Bli med på fire inpirerende og lærerike dager på en av Norges beste og kuleste baner. Vårt team av trenere står klare for å gi deg idrettslig utvikling, personlig oppfølging, kombinert med utfordrende aktiviteter. Det sosiale samholdet er like viktig som tidligere, og for andre gang arrangeres MXCampen og minicampen samtidig!

VÅGÅ MINICROSS CAMP er tilpasset alder og kjøreerfaring, her er det plass til alle!

NB: Begrenset med plasser.

NÅR

28.06-01.07 2021
Uke 26 / man-tors / 4 dager med action i Vågå, samtidig som MXCampen

FOR HVEM

Fra 6-12 år. Merk dere at deltagerne MÅ ha fylt 6 år før camp start for å kunne delta. For de mindre erfarne mellom 12 og 14 år kan det også være mulig å delta på Vågå Minicross Camp om MXCampen (fra 12 år og oppover) er uaktuell. Motocross utøvere/ entusiaster og familie, fra nybegynnere til Norgeseliten, jenter og gutter er Velkomne!

HVOR

Vågå (Oppland fylke) i naturskjønne Jotunheimen, se eget kart i menyen.

Hva skjer på Minicross Camp ?

 • Vi kjører hele VÅGÅ  banen i 2021 (som i 2019-20).
 • Mer kjøring, mindre TEORI.
 • 4 dager med minicamp for andre år på rad.
 • Nye øvelser og utfordringer på og utenfor banen i 2021.
 • Hinderbane for motocross, mange spennende utfordringer.
 • Adrenalin frembringende aktiviteter.
 • Spennende tekniske øvelser.
 • Morsom og trygg bane for alle nivåer.
 • Mye og variert kjøring.
 • Personlig oppfølging og videoanalyse tilpasset barn.
 • Rampehopping (minirampe for små sykler) tilpasset barn/alder.
 • Grillkveld med konkurranser og sosialt samvær for alle.
 • Matopplevelse om ønskelig.
 • BMX og skateparkpark i Vågå sentrum, Villaparken.
 • Hesteridning for de minste om ønskelig.
 • Tre trenere med lang erfaring og kompetanse innen motocross for barn.
 • Sosialt samvær med deltagere fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør.
 • Norges koseligste treningssamling for motocross, garantert.
 • Fire dager med masse læring og gøy på to hjul.
 • Rampehopp på tråsykkel i Villaparken, med airbag pute som landing.

Hva koster det?

4.300/utøver- søskenrabatt på deltager 2-3 500;- pr. stk

Dette inkluderer 4 dagers motocross kurs og aktiviteter som beskrevet i program. Til og fra alle aktivitetene blir deltagerne fraktet i buss.

Ikke inkludert: Transport til og fra motocross banen må alle deltagerne stå for selv. Overnatting er ikke inkludert i prisen.

Detaljert tidsskjema blir delt ut ved innsjekk, og legges ut på Vågå MXCamp sin Facebook side i god tid før campene, sendes også ut pr. epost til alle deltagere.

Lenger ned på siden kan du lese mer om hva som skjer på Vågå Minicross Camp.

VÅRT FOKUS ER PÅ DINE RESULTATER

HVA GJØR VI PÅ VÅRE CAMPER?

CAMPEN ER ETT HØYDEPUNKT
FOR ALLE I FAMILIEN

1.

MX Trening

Målet vårt er å skape trygge utøvere gjennom bedre teknikk, lek/øvelser og forståelse. Med godt utprøvde øvelser som spenner seg fra forflytning og balanse, til akselerasjon og innbremsing, guider vi deg gjennom disse fire dagene med lovnad om mange personlig tilbakemeldinger. Du får også muligheten til å se deg selv på video. En god grunnteknikk gjør utøverne/barna bedre rustet når farten øker, og foreldrene/foresatte tryggere på sidelinjen.

2.

Banen (Vi kjører hele i 2021)

På en av Norges beste, morsomste og tekniske baner, legger vi til rette for noen inspirerende dager for deg som crosskjører. Merk dere at banen egner seg for alle nivåer, alt fra nybegynner til den mer erfarne utøver. Vi kjører hele banen i 2021, som vi gjorde for første gang i 2020 med Stor suksess!

bnbg2

3.

Opplevelse

Vi ønsker å gi dere en fantastisk motocross opplevelse som er tilpasset alderen, kombinert med utfordrende aktiviteter og sosialt samvær. Vågå minicross camp har blitt veldig populært med årene, og vi jobber stadig for å bli bedre! Vi setter sikkerhet og gleden ved motocross i høysetet!

4.

BaseCamp

Konkurranser og sosialt samvær på basen (Smedsmo Camping). For å ta vare på hele familien og gire ned noen hakk, inviterer vi til grillkveld og en utrolig matopplevelse om ønskelig. Samme kveld som vår grillkveld, blir det også konkurranser for store og små. På lik linje med alt annet når det gjelder Vågå minicross camp , blir det også her nye ting å bryne seg på. Denne kvelden er alltid en suksess, og mange møtes for første gang og blir venner under campen.

5.

Tøffe aktiviteter

I spektakulære omgivelser fortsetter opplevelsene som gir deg det ene adrenalinkicket etter det andre. Downhill sykling i fin natur, og klatrepark i Brimiland. Merk dere at alle må ha med seg terrengsykkel/downhillsykkel selv, en helt vanlig terrengsykkel (MTB) holder i massevis. Aktivitetene på Minicampen er tilpasset alderen og skjer i trygge former. Som tidligere får deltagerne muligheten til å teste ut rampehopp i Villaparken med landing på en «airbag». Dette er en stor luftpute som sørger for en meget myk og behagelig landing. Her er det muligheter for å prøve seg på halsbrekkende stunts og heftige triks. Vi anbefaler alle å benytte motocross hjelm e.l. Alle deltagerne på minicampen vil bli guidet trygt gjennom aktivitetene.

6.

Andre aktiviteter

Mange benytter seg av muligheten til å ta et slag bowling i Vågå sentrum, en liten ridetur, eller rett og slett hoppe i elva etter en god og varm motocross dag. Det er også en BMX og skatepark 300. meter fra basen der de fleste bor (Smedsmo Camping). Villparken, oppkalt etter Kjetil og Andre Villa, denne kan benyttes døgnet rundt. Det er også en rekke fine fjellturer/toppturer å gå i området, mer info om dette finner dere hos den lokale turistinformasjonen eller ved et søk på internett.

8.

Premier

Alle deltagere får utdelt fin diplom etter endt kurs. Vi har også en rekke fine motocross relaterte produkter som loddes ut, loddet er at dere er påmeldt til Vågå Minicross camp 2021, alle deltagere er med i trekningen. I 2018/19 hadde vi hele 50. premier i dette lotteriet, alt fra Dunlop motocross dekk, D.I.D kjeder og masse produkter fra 24MX, til t-trøyer fra Troy Lee Design, og briller fra SPY. Med andre ord mange fine premier!

9.

Matopplevelse

Onsdag kveld har dere mulighet til en fantastisk matopplevelse hos Andre Etasje for hele familien. Merk dere at maten ikke er inkludert i kurset. Påmelding til matopplevelsen gjøres under campen for de som måtte ønske dette. Mer info og pris kommer under innsjekken. Det nye spisestedet for årets camp ligger i Vågå sentrum, kun en liten spasertur fra Smedsmo Camping. Les mer om Andre Etasje her:

10.

Camp(ing)

Smedsmo Camping (Basen), Vågå Hotell, Lemonsjøen Fjellstue og Holungsøy Camping. Dette er noe alle deltagere på campen må ordne selv. På Smedsmo Camping er det muligheter for telt, bobil/crossbil eller leie av hytte, og det er her de fleste bor. Det kan lønne seg å bestille overnatting i god tid før campen, det pleier å bli fullt. Overnatting på banen er ikke tillatt.

Smedsmo Camping (Basen) – smedsmo.no
Vågå Hotell – vagahotel.no
Lemonsjøen Fjellstue – lemonsjoe.no
Holungsøy Camping – holungsoy-camping.no

PÅMELDING TIL VÅGÅ MINICROSS CAMP 2021

PÅMELDINGEN ÅPNER torsdag 03. desember 2020

#vågåmxcamp2021 #vågåminicrosscamp2021

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

BLI EN DEL AV VÅRT MILJØ

LIKER DU MX. LIKER DU OSS.

VI OPPDATERER VÅRE KANALER MED FILMER, INSPIRASJON
OG NYTTIGE TIPS HELE ÅRET

LEVERT AV: HGKOMMUNIKASJON.NO