TRENERE

Trenerteamet du møter på VÅGÅ MXCamp og minicamp.

Kristen Vangsbakken

(Hovedtrener/hovedansvar) Jobber til daglig ved Norges Toppidrettsgymnas i Bærum, ansvarlig trener for motocross. Utdannet ved Norges Idrettshøyskole, har Topptrener 1 utdannelse og trener 1 og 2 kompetanse fra Motorsportforbundet. Er 10. ganger Norsk mester i motocross, har i tillegg kjørt både EM og VM, deriblant representert Norge fire ganger i VM for lag. Har arrangert motocross kurs og treninger siden 2004. Trener i dag flere av de beste utøverne i Norge. Har de siste ti årene jobbet på heltid som motocross trener.

Helge Stangebye-Nielsen

Vært trener på Vågå MXCamp i 12 år, også jobbet som trener på landslaget i motocross og Team Norway sammen med Roy Snellingen. Har lang erfaring som utøver på nasjonalt nivå. God erfaring på motocross kurs for barn og ungdom. En av de mest erfarne motocross trenerne i Norge. Jobber som ekspertkommentator i Euro Sport. 

William Havsgård

Tidligere elev ved Norges toppidrettsgymnas avdeling motocross, med Kristen Vangsbakken som trener. Har god erfaring som motocross utøver på høyt nivå i Norge, med NM medalje som beste resultat. Studerer i dag ved Norges Politihøyskole, og kjører fortsatt motocross. William var også med som trener på Vågå MXCamp/ minicamp i 2016, 2017 og -18.

Kjetil Villa

(Faren til Andre Villa) Ansvarlig for alt av aktiviteter og preparering av motocross banen på campene. Kjent banebygger i Norge, og er selvfølgelig mannen bak banen i Vågå. Tidligere Norgesmester i motocross.

BLI EN DEL AV VÅRT MILJØ

LIKER DU MX. LIKER DU OSS.

VI OPPDATERER VÅRE KANALER MED FILMER, INSPIRASJON
OG NYTTIGE TIPS HELE ÅRET