Vilkår

Fakturering ved kjøp av billett (er), som gir 30 dagers betalingsfrist. Ved påmelding av flere deltagere kan faktura deles opp, send en epost til kristen@vangsbakken.no om dette er ønskelig.

Kjøpsvilkår:

Ved betaling via fakturering får kunden 30 dagers betalingsfrist. Fakturaen blir sendt ut via epost, det er derfor viktig at riktig epost adresse blir oppgitt. Du mottar en ordrebekreftelse pr. epost når påmelding er registrert, som bekrefter at du har sikret deg plass på Vågå MXCamp eller minicamp. Om fakturaen ikke blir betalt innen fristen mister kunden plassen (ene).

Du er selv ansvarlig for at din epost adresse fungerer.

Betalingsvilkår:

Betaling via faktura.

Avbestilling:

Ved avbud etter at påmelding er betalt og frem til 27. dager før kursstart vil du få igjen totalbeløpet, eks. kr. 1000.

Ved avbud nærmere enn 27. dager før kursstart vil du få tilbake 40% av totalbeløpet.

Ved skade/sykdom skal legeerklæring fremlegges. Kursavgift minus kr. 1000 refunderes inntil 21. dager før kursstart.

Ved avbud nærmere enn 21. dager før kursstart vil 50% av totalbeløpet refunderes.

Siste frist for avbud er tre dager før den aktuelle campen, ved avbud etter dette refunderes 0% av kursavgift, med unntak av de med legeerklæring. Fremlegges legeerklæring refunderes 50% av totalsummen.
Avbud ved campstart/innsjekk, ingenting refunderes.

Videresalg av billett (VIKTIG):

Det er ikke mulig å videreselge billett, dette ble prøvd i 2017 for kundenes del, og for å minske jobben vår med oppdateringer av lister, uten suksess! Vi må vite hvem som er påmeldt ved innsjekk, ellers blir det kaos med så mange deltagere, dette skjedde i 2017! Ved avbud må vi kontaktes, og kunden har klare rettigheter på tilbakebetaling av kursavgift, som nevnt på denne siden. Kjøp av billett kan KUN gjøres på denne nettsiden, ikke fra noen som selger sin billett/ plass videre!

 

Aldersbestemmelser:

Dere er selv ansvarlig for å oppgi riktig alder ved påmelding. Ved innsjekk vil alder og lisens sjekkes. Ved uriktig alder vil utøveren kunne nektes deltagelse og kursavgift (inkl. depositum) refunderes ikke.

Ved å godta kjøpsvilkår inngås det en avtale om kjøp av Vågå MXCamp/ minicross camp som beskrives over.